ARO.VANA - Profesionalna oprema za preoblikovanje pločevine.

Pnevmatski podajalniki

Togi, močni in z le malo znakov obrabe

Pri izdelavi se uporabljajo le kakovostni materiali. Vsi deli, pri katerih prihaja do povratnih udarcev ali drsenja, so poboljšani ali trdo kromirani. V izogib vsakršnim težavam zaradi vlage , ki je prisotna v stisnjenem zraku, so ventili in cilindri izdelani iz mehanično zelo odpornega nerjavnega jekla. Obrobe cilindra so iz poboljšanega brona.

Točna nastavitev hoda traku. Zelo močni sprednji in zadnji blažilniki udarcev zagotavljajo zelo točno nastavitev hoda. Pri najmočnejših pnevmatskih podajalnikih, ki imajo 5 zadnjih in 4 sprednje blažilnike, je mogoče absorbcijski količnik blažilnikov uravnavati.

Debele drsne plošče. Na drsnih ploščah je mogoča izvedba posebnih vodil za podajanje posebnih profilov. Na vašo zahtevo je za prenos zelo finih ali magnetnih trakov mogoče namestiti poboljšane plošče ali plošče iz plastičnih materialov.

Vhodni valj. Možna je montaža vhodnega valja, ki vodi trak na vstopni točki in tako zmanjša morebitno trenje

Drseča vodila. Na pnevmatskih podajalnikih se uporabljajo močna stranska vodila, ki so poboljšana in obdelana. Nastavitev podajalnega koraka je zelo preprosta. Dovolj je, da zaporo na zadnji strani prestavite v različne utore na vodilih.

Tiho delovanje

Nizka poraba energije

Preprosta montaža. Lahko direktno na orodje.